abac dugattyús kompresszor
abac.hu
Alkatrész kategóriák

A dugattyús kompresszorok dugattyúi hasonlóak a motorokéhoz, bár általában kisebb hőmérsékletnek vannak kitéve. A készülék kifogástalan működéséhez tehát elengedhetetlen az olajzás, melyhez a legtökéletesebb olaj a nagy hatékonyságú Altair dugattyús kompresszor olaj, mely képviseli az ABAC minőséget. Amennyiben igényli, válassza hasonló adalékokkal felszerelt árhatékony SHELL dugattyús kompresszor olajunkat.
A nem rég bevezetett jogi szabályozások miatt, sajnos minden kedves vásárlónkat egy partnercégünk szolgálja ki a lent említett olajokkal.

KOMPRESSZOROLAJ VÁLASZTÉK (katt a webshophoz)

A visszacsapó szelep a fő levegővezeték végén van, a levegő bemenetelén a levegőtartályba. Szerepe a kompresszor sűrítő egység indulásánál van, ez a készülék biztosítja hogy a kompresszor légtartályában lévő nyomás ne tudjon visszajutni a tehermentesítést követően. Válogasson bátran, jó minőségű gumitönkkel felszerelt gyár visszacsapóink közül!

VISSZACSAPÓ SZELEP VÁLASZTÉK (katt a webshophoz)

A biztonsági szelep vagy biztosítószelep olyan súly vagy előfeszített rugó ellenében önműködően nyíló szelep, mely arra szolgál, hogy egy térben (nyomástartó edényben, csővezetékben) meggátolja a belső nyomás veszélyes növekedését. Így a kompresszor biztonságos működéséhez elengedhetetlen. Válasszon jó minőségű, műbizonylatos, gyári biztonsági szelepeink közül.

BIZTONSÁGI SZELEP VÁLASZTÉK (katt a webshophoz)

A tiszta beszívott levegő elengedhetetlen a problémamentes működéshez. Azonban különböző anyagok vannak a levegőben (por, korom, kosz és mindenféle egyéb szennyeződés). Ezek a részecskék bejutnak az sűrítőbe, ahol kopásokat és lerakódásokat okoznak és idő előtt erősen kopik a sűrítőtér minden eleme. Ebből következően elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb minőségű szűrőt használjon. Válogasson gyári szűrőink közül!

LÉGSZŰRŐK VÁLASZTÉK (katt a webshophoz)

Termékválasztékunkat és raktárkészletünket az alábbi linken éri el: