abac dugattyús kompresszor
 
abac.hu

Impresszum

Jognyilatkozat

Az www.abac.hu weboldal a Techtomat Kft. tulajdonában van. A Techtomat KFT. mindent megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt információk pontosak legyenek a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az internetes oldalt, vagy az ott közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A www.abac.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Techtomat KFT. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A Techtomat KFT. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az oldalon található képek csak illusztrációk.A személyes adatok védelme

Bővebben olvashat róla adatvédelmi irányelveink lapon.Szerzői jog

A Techtomat KFT. weboldala, az azokon található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Techtomat KFT. írásos engedélyével lehetséges.