abac dugattyús kompresszor
 
abac.hu

Üdvözöljük az ABAC.hu-n!


Tisztelt Látogató!

Legyen részese az ABAC kínálta előnyöknek!

Az ABAC 1980. óta a rugalmassága és a tapasztalata révén az egyik legszélesebb kompresszor kínálattal rendelkezik a sűrített levegőt használó professzionális ipari-, garázsipari- és hobbi piacok számára. Az ABAC csúcstechnológiát képviselő gyártólétesítményeiből, a világ több mint 100 országában, és több ezer forgalmazón át egyenesen az Önök vállalkozásáig eljuthatnak az ABAC címkével ellátott, bekapcsolás után azonnal használható kompresszorai és levegős szerszámai.

Honlapunk célja, hogy bemutassuk az általunk- és viszonteladóinkon keresztül forgalmazott ABAC termékek körét. Felhasználóbarát információt szeretnénk nyújtani a termékek megvásárlásával, szervízelésével, alkatrész ellátásával, friss katalógusok letöltésével kapcsolatban, ügyfeleink lehető legjobb tájékoztatása céljából.

Az áttekinthetőség kedvéért az ABAC portfoliót a vevői igényeknek megfelelve 3 fő részre bontottuk (LINE, PRO, SILENT), hogy mindenki megtalálja a számára hangsúlyozottabb előnyöket nyújtó berendezéseket az ár, élettartam - használati kényelem, vagy csendesebb üzemelés tekintetében.

Forgalmazóként igyekszünk olyan termékkört kiválasztani, amely alkalmazkodik a leggyakoribb igényekhez, megfelelő műszaki tartalommal bír, és ezeket megpróbáljuk folyamatosan készleten tartani. Természetesen van lehetőség a katalógusokban található, egyedi igényeket tükröző elképzelések kielégítésre is (álló tartályos berendezések, szárítóval egybeépített- vagy lágy indítású kivitelek stb.). 

Bárminemű kérdése esetén keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

A fentieken felül cégünk az Atlas Copco csoporthoz tartozó német ALUP kompresszorok és sűrített levegő kezelési egységek, valamint RODCRAFT és Chicago Pneumatic levegős szerszámok forgalmazója is, melynek teljes termékválasztékát testvérhonlapunkon a www.techtomat.hu -n érheti el.

WEBSHOPUNKON megtalálja termékválasztékunkat!

Techtomat-shop