abac dugattyús kompresszor
 
abac.hu
Alkatrész kategóriák
 
 

ABAC Alkatrészkínálat


A fenti menü segítségével válogasson gyári vagy gyári ABAC minőségű kiegészítő alkatrész kínálatunkból, melyben találhatók komplett kompresszor sűrítő fejek, gyári nyomáskapcsolók, biztonsági szelepek, visszacsapó szelepek illetve dugattyús kompresszor olajak. Amennyiben nem találja a honlapon lévő termékeink között az Ön által keresett ABAC alkatrészt, komplett katalógusunkat letöltheti innen.
Amennyiben a honlapon és katalóguson lévő listán kívül, bármiféle szerviz alkatrészre (pl.: típus szerinti gyűrű garnitúra vagy tömítés készletre) volna szüksége, érdeklődjön elérhetőségünkön itt, hogy problémáját minél gyorsabban megoldhassuk.

Termékeink kiemelkedő minősége elsőegíti a karbantartási költségek csökkentését és az energia hatékonyság növelését.

A szakszerűtlen karbantartás a dugattyúgyűrűk és hengerek túlzott kopását okozhatja, amely csökkenti kompresszor élettartalmát.  A kopás elősegíti a magasabb olajelhordást, ami  rontja a sűrített levegő minőségét is.

Az eredeti  ABAC alkatrészek  növelik a  kompresszorok megbízhatóságát.

Az alacsony teljesítményű kenőanyagok visszafordíthatatlan károkat okozhatnak. Használjon gyári  kompresszorolajat amelyek  antioxidáns adalékainak köszönhetően segít csökkenteni :
• az alkatrészek kopását, csökkentei a súrlódást, a kavitációt
• csökkenti a csapágyak, tömörítések, alkatrészek túlmelegedésének kockázatát
• csökkenti a korróziót és a lerakódások kialakulását.

Termékválasztékunkat és raktárkészletünket az alábbi linken éri el: